Rakennuspalvelut Lempäälässä ja naapurikunnissa

Tarjoamme rakennuspalvelut asiakkaiden omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Onko haaveissasi uusi omakotitalo? Onnistuu! Ehkäpä haluaisitkin vanhan kotisi uudenveroiseen kuntoon? Hoituu! Toteutamme kokonaisvaltaisesti sekä pienet että isommatkin remontti- ja rakennusprojektit.

Avaimet käteen ja uuteen kotiin

Koska haluamme asiakkaidemme saavan parasta mahdollista rakennuspalvelua, olemme muodostaneet kattavan yhteistyökumppaneiden verkoston. Käytössämme on maanrakennusfirma pohja- ja perustustöitä varten, valtuutettuja sähkö- ja putkimiehiä sekä muita asiantuntijoita, joita hanke mahdollisesti vaatii. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia ja kokeneita oman alansa ammattilaisia. Näin pystymme tarjoamaan rakennuspalveluita avaimet käteen -periaatteella.

Vanha koti kuntoon

Mikäli uuden talon sijaan haluatkin nähdä vanhan kotisi nousevan uuteen kukoistukseen, onnistuu sekin. Hoidamme muun muassa keittiö-, kylpyhuone- ja pintaremontit laadusta tinkimättä. Remonteissa luonnollisesti huomioidaan asiakkaan omat toiveet ja tarpeet esimerkiksi pintamateriaalien, värien, kaapistojen, laattojen ynnä muiden vastaavien seikkojen suhteen. Näin valmiista lopputuloksesta tulee näköisesi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kun tarvitset remontti- tai rakennuspalveluita Lempäälässä tai naapurikuntien alueella, tiedät kenen puoleen kääntyä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike P. Kauppinen Oy
Tampereentie 320
37560 LEMPÄÄLÄ

Y-tunnus: 08332165
Puh: +358503279934

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike P. Kauppinen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.